Σεμινάριο Pilates Ladder Barrel ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Είστε τόσο νέοι όσο εύκαμπτη είναι η σπονδυλική σας στήλη»

Joseph H. Pilates

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η Ladder barrel αποτελείται από δύο μέρη: μια ξύλινη σκάλα με σκαλοπάτια και το βαρέλι, το οποίο είναι γεμισμένο με επένδυση από δέρμα για άνεση.

Η  Ladder Barrel προσφέρει ποικίλους τρόπους για την αύξηση της ευλυγισίας, την επιμήκυνση τη σπονδυλικής στήλης και τη βελτίωση της σωματικής στάσης.

Βαρβάρα Σολομωνίδου

TEACHER

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ), Wellness Specialist, Personal Trainer από το 1994...

Ελένη Ζαχιώτη

TEACHER

Personal trainer τα τελευταία 18 χρόνια με εξειδίκευση στο Pilates και τη Yoga...

Ladder Barrel

Ο Joseph Pilates, ο δημιουργός της μεθόδου Pilates, έπινε μπύρα. Η μπύρα του παραδιδόταν σε βαρέλια.  Κάποια στιγμή ο Joe πρόσεξε ένα άδειο βαρέλι και έτσι είχε μια ιδέα «να παίξει με τα βαρέλια μπύρας και τα μεταλλικά δαχτυλίδια». Κι έτσι γεννήθηκαν τα διάφορα είδη  barrels,  το  spine corrector  και η  ladder barrel, τα οποία χρησιμοποιούνται στην πρακτική  μαθημάτων Pilates για να υποστηρίξουν την κάμψη και την έκταση της σπονδυλικής στήλης.  Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ασκήσεις κοιλιακών αλλά  και πλάγιες κινήσεις. Η σπονδυλική στήλη μπορεί να κινηθεί σε μεγαλύτερο εύρος κίνησης από ό, τι στο στρώμα ή σε κάποιο άλλο εξοπλισμό και αυτό καθιστά τι ασκήσεις στο Ladder Barrel από τις πιο δύσκολες στο ασκησιολόγιο του Pilates.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η Ladder barrel αποτελείται από δύο μέρη: μια ξύλινη σκάλα με σκαλοπάτια και το βαρέλι, το οποίο είναι επενδυμένο από δέρμα για άνεση.

Τα δύο συστατικά τμήματα του κυλίνδρου σκάλας συνδέονται μεταξύ τους με μία βάση ολίσθησης. Η  Ladder Barrel προσφέρει ποικίλους τρόπους για την αύξηση της ευλυγισίας,  την επιμήκυνση τη σπονδυλικής στήλης και τη βελτίωση της σωματικής στάσης. Τα τέσσερα υποστηρικτικά σκαλοπάτια της ξύλινης σκάλας παρέχουν αυξημένη ευελιξία για όλους τους ασκούμενους, επιτρέποντας τους να τροποποιούν τις ασκήσεις με βάση το σωματότυπο τους. Το barrel ολισθαίνει εμπρός και πίσω στη βάση για να φιλοξενήσει τα διαφορετικά ύψη των γυμναζομένων.

Υλικό εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη Ladder Barrel με φωτογραφίες

Απαιτήσεις εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Mat Level I

Βεβαιώσεις παρακολούθησης

 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Ladder Barrel, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τη Βεβαίωση παρακολούθησης. Αυτόματα το ονοματεπώνυμό τους συγκαταλέγεται στο website μας ως Pilates Teacher/Instructor ικανός να διδάξει Pilates Ladder Barrel.

Λογότυπο / Σήμα

 

Παράλληλα με την αποστολή Βεβαίωσης Επιτυχούς Παρακολούθησης, ο Pilates Teacher/Instructor λαμβάνει ένα e-mail, όπου επισυνάπτεται το σήμα/λογότυπο του συστήματος εκπαίδευσης AthensTrainers® Ultimate Pilates System® για χρήση. Για παράδειγμα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να χαρακτηρίσει το μάθημά του/της στο γυμναστήριο που συνεργάζεται ή στο δικό του χώρο καθώς και σε διαφημιστικά t-shirts, rollups ή banners, που μπορεί να σχεδιάσει για τη διαφήμιση των personal ή group personal μαθημάτων του/της.

Ενεργοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

 

Στα Website μας www.athenstrainers.gr, www.ultimatepilatessystem.gr, www.ultimatepilatesofgreece.gr, www.athenstrainersultimatepilatessystem.gr υπάρχουν links για το Facebook, Instagram, Twitter & You Tube Account. Επιθυμητή η αποστολή αιτήματος αποδοχής ή LIKE στην αντίστοιχη ομάδα και σελίδα, η ανάρτηση φωτογραφιών και videos, που αφορούν το AthensTrainers® Ultimate Pilates System® με τα ανάλογα hashtags. Σκοπός είναι η επικοινωνία, η διαφήμιση, η ενημέρωση, η υποστήριξη και γενικά η «γιγάντωση» του network που αφορά τη μέθοδο Pilates.

Προτεινόμενη βιβλιογραφία

Anatomy of Movement by Blandine Calais- Germain
Return to Life Through Contrology

Εκπτώσεις Pilates Instructor

Όλοι οι Instructors έχουν 20% σε όλα τα εκπαιδευτικά προϊόντα της Εταιρείας AthensTrainers® (DVD’s, Educational Manuals, T-shirts κλπ) παράλληλα με την εγγραφή τους σε μία εκπαίδευση.