Σεμινάριο Pilates Spine Corrector ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Κάθε στιγμή της ζωής μας μπορεί να είναι η αρχή μεγάλων πραγμάτων”

Joseph H. Pilates

Το Pilates Spine Corrector είναι επίσης γνωστό ως “Step Barrel”, “Small Barrel”.

Είναι ένας μικρός εξοπλισμός, που προσαρμόζεται και που μπορεί να ενισχύσει την προπόνηση σας.

Βαρβάρα Σολομωνίδου

TEACHER

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ), Wellness Specialist, Personal Trainer από το 1994...

Ελένη Ζαχιώτη

TEACHER

Personal trainer τα τελευταία 18 χρόνια με εξειδίκευση στο Pilates και τη Yoga...

Spine Corrector

Οι ασκήσεις στο έδαφος μεταφέρονται στην στρογγυλεμένη επιφάνεια του Spine Corrector, δίνοντας στο ασκησιολόγιο μια νέα πρόκληση χωρίς ιμάντες ή ελατήρια.
Συγκεντρωθείτε κι εστιάστε στο εύρος κίνησης της σπονδυλικής στήλης, τους ώμους και τα ισχία χρησιμοποιώντας τις 8 αρχές του Pilates.
Δυναμώστε και διατείνετε τις γραμμές σώματος (μπροστινή γραμμή, πίσω γραμμή και πλευρικές γραμμές του σώματος).
Επιμηκύνετε την σπονδυλική στήλη και αποκαταστήστε τα φυσιολογικά της κυρτώματα.
Ευθυγραμμίστε και κινητοποιήστε τη σπονδυλική στήλη.
Βελτιώστε τη στάση σας.
Πρόκληση μυών του πυρήνα σας με διαφορετικό τρόπο, ώστε να κάνει το σώμα ισχυρό και λειτουργικό, σε θέση να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.
Βελτιώστε τον τρόπο ζωής σας . Η καμπύλη επιφάνεια του προσθέτει μια πρόκληση και οι μύες του πυρήνα ενεργοποιούνται πιο βαθιά από ό, τι συνήθως στο ασκησιολόγιο εδάφους.
Το αυθεντικό Spine Corrector είναι ένα ξύλινο τόξο που καλύπτεται από δέρμα. Έχει ένα σκαλί και δύο χειρολαβές για να αποφευχθεί η ολίσθησή του κατά την εκτέλεση των ανεστραμμένων ασκήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλο εξοπλισμό. Ορισμένα barrels έχουν πιο οξείες καμπύλες κατάλληλες για όσους έχουν εύκαμπτη σπονδυλική στήλη. Άλλα barrels έχουν επιμήκεις καμπύλες κατάλληλες για δύσκαμπτους γυμναζόμενους. Το step/σκαλί μπορεί να είναι ψηλό ή χαμηλό. Υπάρχουν επίσης Spine Correctors από αφρώδες υλικό, ώστε να είναι ελαφριοί.

Προσοχή
Οι ανεστραμμένες ασκήσεις δεν συνιστώνται για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, υπνική άπνοια, προβλήματα μεσοσπονδύλιων δίσκων, προβλήματα στον αυχένα ή στις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Υλικό εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη Spine Corrector με φωτογραφίες

Απαιτήσεις εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Mat Level I

Βεβαιώσεις παρακολούθησης

 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Spine Corrector, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τη Βεβαίωση παρακολούθησης. Αυτόματα το ονοματεπώνυμό τους συγκαταλέγεται στο website μας ως Pilates Teacher/Instructor ικανός να διδάξει Pilates Spine Corrector.

Λογότυπο / Σήμα

 

Παράλληλα με την αποστολή Βεβαίωσης Επιτυχούς Παρακολούθησης, ο Pilates Teacher/Instructor λαμβάνει ένα e-mail, όπου επισυνάπτεται το σήμα/λογότυπο του συστήματος εκπαίδευσης AthensTrainers® Ultimate Pilates System® για χρήση. Για παράδειγμα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να χαρακτηρίσει το μάθημά του/της στο γυμναστήριο που συνεργάζεται ή στο δικό του χώρο καθώς και σε διαφημιστικά t-shirts, rollups ή banners, που μπορεί να σχεδιάσει για τη διαφήμιση των personal ή group personal μαθημάτων του/της.

Ενεργοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

 

Στα Website μας www.athenstrainers.gr, www.ultimatepilatessystem.gr, www.ultimatepilatesofgreece.gr, www.athenstrainersultimatepilatessystem.gr υπάρχουν links για το Facebook, Instagram, Twitter & You Tube Account. Επιθυμητή η αποστολή αιτήματος αποδοχής ή LIKE στην αντίστοιχη ομάδα και σελίδα, η ανάρτηση φωτογραφιών και videos, που αφορούν το AthensTrainers® Ultimate Pilates System® με τα ανάλογα hashtags. Σκοπός είναι η επικοινωνία, η διαφήμιση, η ενημέρωση, η υποστήριξη και γενικά η «γιγάντωση» του network που αφορά τη μέθοδο Pilates.

Προτεινόμενη βιβλιογραφία

Anatomy of Movement by Blandine Calais- Germain
Return to Life Through Contrology

Εκπτώσεις Pilates Instructor

Όλοι οι Instructors έχουν 20% σε όλα τα εκπαιδευτικά προϊόντα της Εταιρείας AthensTrainers® (DVD’s, Educational Manuals, T-shirts κλπ) παράλληλα με την εγγραφή τους σε μία εκπαίδευση.