Σεμινάριο Aqua Pilates ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Όταν το μυϊκό σας σύστημα αναπτυχθεί σωστά, τότε θα μπορείτε να εκτελείτε την προπόνηση σας με ελάχιστη προσπάθεια και μέγιστη ευχαρίστηση.»

Joseph H. Pilates

Τα πλεονεκτήματα της άσκησης στο νερό είναι πολύ περισσότερα και σε συνδυασμό με την εφαρμογή του προγράμματος Pilates στο νερό… απλά μεγιστοποιούνται. Γνωρίζοντας ότι βασικός στόχος του pilates είναι η ενδυνάμωση του κέντρου/πυρήνα,

η εκτέλεση του μαθήματος στο νερό τον επιτυγχάνει… μιας και ο ασκούμενος προσπαθεί να ισορροπήσει στο νερό από τη μια και να εκτελέσει την άσκηση από την άλλη, ενεργοποιώντας τις κατάλληλες μυϊκές ομάδες.

Βαρβάρα Σολομωνίδου

TEACHER

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ), Wellness Specialist, Personal Trainer από το 1994...

Γρηγόρης Δόγκας

Pilates Instructor

Αποφοίτησε το 2003 από το College of Sports Science με ειδικότητες προπόνηση δύναμης-ισχύος και παιδαγωγική του αθλητισμού...

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Aqua Pilates

Οι βασικές αρχές του pilates αποκτούν μεγαλύτερη σημασία μέσα στο νερό με ένα επιπλέον πλεονέκτημα, το ότι βελτιώνεται η κινητικότητα των αρθρώσεων παράλληλα με την ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος.

Δε χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος κολύμπι για να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο μάθημα. Η άσκηση με την τεχνική pilates στο νερό είναι κατάλληλη για την αποκατάσταση τραυματισμών, για περιστατικά αρθρίτιδας, για άτομα με οστεοπόρωση, για υπέρβαρους ασκούμενους και για ασκούμενους μεγάλης ηλικίας.

Θα χρησιμοποιήσουμε το σώμα μας και ένα μακαρόνι/noodle καθώς και τον εξοπλισμό ενός κλασικού μαθήματος γυμναστικής στο νερό.
Το ασκησιολόγιο περιλαμβάνει ασκήσεις σε ρηχά νερά (με ή χωρίς υποστήριξη), ασκήσεις σε βαθιά νερά και εξαρτάται επίσης από το βάθος, τις διαστάσεις της πισίνας.

Υλικό εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη Aqua Pilates με φωτογραφίες & video.

Απαιτήσεις εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Mat Level I Certification.

Βεβαιώσεις παρακολούθησης

 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Aqua Pilates, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τη Βεβαίωση παρακολούθησης. Αυτόματα το ονοματεπώνυμό τους συγκαταλέγεται στο website μας ως Pilates Teacher/Instructor ικανός να διδάξει Aqua Pilates.

Λογότυπο / Σήμα

 

Παράλληλα με την αποστολή Βεβαίωσης Επιτυχούς Παρακολούθησης, ο Pilates Teacher/Instructor λαμβάνει ένα e-mail, όπου επισυνάπτεται το σήμα/λογότυπο του συστήματος εκπαίδευσης AthensTrainers® Ultimate Pilates System® για χρήση. Για παράδειγμα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να χαρακτηρίσει το μάθημά του/της στο γυμναστήριο που συνεργάζεται ή στο δικό του χώρο καθώς και σε διαφημιστικά t-shirts, rollups ή banners, που μπορεί να σχεδιάσει για τη διαφήμιση των personal ή group personal μαθημάτων του/της.

Ενεργοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

 

Στα Website μας www.athenstrainers.gr, www.ultimatepilatessystem.gr, www.ultimatepilatesofgreece.gr, www.athenstrainersultimatepilatessystem.gr υπάρχουν links για το Facebook, Instagram, Twitter & You Tube Account. Επιθυμητή η αποστολή αιτήματος αποδοχής ή LIKE στην αντίστοιχη ομάδα και σελίδα, η ανάρτηση φωτογραφιών και videos, που αφορούν το AthensTrainers® Ultimate Pilates System® με τα ανάλογα hashtags. Σκοπός είναι η επικοινωνία, η διαφήμιση, η ενημέρωση, η υποστήριξη και γενικά η «γιγάντωση» του network που αφορά τη μέθοδο Pilates.

Προτεινόμενη βιβλιογραφία

Anatomy of Movement by Blandine Calais- Germain
Return to Life Through Contrology by Joseph H. Pilates

Εκπτώσεις Pilates Instructor

Όλοι οι Instructors έχουν 20% σε όλα τα εκπαιδευτικά προϊόντα της Εταιρείας AthensTrainers® (DVD’s, Educational Manuals, T-shirts κλπ) παράλληλα με την εγγραφή τους σε μία εκπαίδευση.