Σεμινάριο Pilates on a Semiball ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η ελεγχολογία δεν είναι ένα σύστημα τυχαίων ασκήσεων σχεδιασμένων να δημιουργούν ογκώδεις μύες»

Joseph H. Pilates

Οι ασκήσεις Pilates μπορούν να μεταφερθούν σε ασταθή επιφάνεια/semiball. Το semiball, γνωστό ως dynaso, fitdome ή bosu,

δίνει απίστευτες δυνατότητες εκγύμνασης αρχαρίων και προχωρημένων, καθώς κι εγκύων.

Βαρβάρα Σολομωνίδου

TEACHER

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ), Wellness Specialist, Personal Trainer από το 1994...

Ελένη Ζαχιώτη

TEACHER

Personal trainer τα τελευταία 18 χρόνια με εξειδίκευση στο Pilates και τη Yoga...

Pilates on a Semiball

Οι ασκήσεις Pilates μπορούν να μεταφερθούν σε ασταθή επιφάνεια/semiball. Το semiball, γνωστό ως dynaso, fitdome ή bosu, δίνει απίστευτες δυνατότητες εκγύμνασης αρχαρίων και προχωρημένων όσον αφορά την ισορροπία, ιδιοδεκτικότητα και μυϊκή συναρμογή μόνο με το βάρος του σώματος. Ασκησιολόγιο πάνω στο  semiball  ενδείκνυται και για εγκύους. Χρησιμοποιούνται και οι 2 επιφάνειες του, ευθεία και κοίλη.

Σεμινάριο εκπαίδευσης Pilates on a Semiball

Διδάσκεται ένα ασκησιολόγιο 26 βασικών ασκήσεων, συνοδευόμενο από ασκήσεις prepilates, καθώς και παραλλαγές & τροποποιήσεις ανάλογα με τη φυσική κατάσταση, τα προβλήματα και τους τραυματισμούς του ασκούμενου.

Υλικό εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη Pilates on a Semiball με φωτογραφίες.

Απαιτήσεις εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Mat Level I Certification.

Βεβαιώσεις παρακολούθησης

 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Pilates on a Semiball, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τη Βεβαίωση παρακολούθησης. Αυτόματα το ονοματεπώνυμό τους συγκαταλέγεται στο website μας ως Pilates Teacher/Instructor ικανός να διδάξει Pilates on a Semiball.

Λογότυπο / Σήμα

 

Παράλληλα με την αποστολή Βεβαίωσης Επιτυχούς Παρακολούθησης, ο Pilates Teacher/Instructor λαμβάνει ένα e-mail, όπου επισυνάπτεται το σήμα/λογότυπο του συστήματος εκπαίδευσης AthensTrainers® Ultimate Pilates System® για χρήση. Για παράδειγμα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να χαρακτηρίσει το μάθημά του/της στο γυμναστήριο που συνεργάζεται ή στο δικό του χώρο καθώς και σε διαφημιστικά t-shirts, rollups ή banners, που μπορεί να σχεδιάσει για τη διαφήμιση των personal ή group personal μαθημάτων του/της.

Ενεργοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

 

Στα Website μας www.athenstrainers.gr, www.ultimatepilatessystem.gr, www.ultimatepilatesofgreece.gr, www.athenstrainersultimatepilatessystem.gr υπάρχουν links για το Facebook, Instagram, Twitter & You Tube Account. Επιθυμητή η αποστολή αιτήματος αποδοχής ή LIKE στην αντίστοιχη ομάδα και σελίδα, η ανάρτηση φωτογραφιών και videos, που αφορούν το AthensTrainers® Ultimate Pilates System® με τα ανάλογα hashtags. Σκοπός είναι η επικοινωνία, η διαφήμιση, η ενημέρωση, η υποστήριξη και γενικά η «γιγάντωση» του network που αφορά τη μέθοδο Pilates.

Προτεινόμενη βιβλιογραφία

Anatomy of Movement by Blandine Calais- Germain
Return to Life Through Contrology by Joseph H. Pilates

Εκπτώσεις Pilates Instructor

Όλοι οι Instructors έχουν 20% σε όλα τα εκπαιδευτικά προϊόντα της Εταιρείας AthensTrainers® (DVD’s, Educational Manuals, T-shirts κλπ) παράλληλα με την εγγραφή τους σε μία εκπαίδευση.