Σεμινάριο Pilates with Elastic Bands ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η βελτίωση των μικρών μυϊκών ομάδων οδηγεί φυσιολογικά σε ενδυνάμωση των μεγάλων μυϊκών ομάδων»

Joseph H. Pilates

Οι ελαστικοί ιμάντες χρησιμοποιούνται από τους φυσιοθεραπευτές εδώ και χρόνια για αποκατάσταση τραυματισμών και ενδυνάμωση.

Στο Pilates λοιπόν οι ελαστικοί ιμάντες χρησιμοποιούνται είτε για να αυξηθεί η αντίσταση σε κάποια άσκηση είτε για να γίνει πιο εύκολη.

Βαρβάρα Σολομωνίδου

TEACHER

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ), Wellness Specialist, Personal Trainer από το 1994...

Ελένη Ζαχιώτη

TEACHER

Personal trainer τα τελευταία 18 χρόνια με εξειδίκευση στο Pilates και τη Yoga...

Pilates with Elastic Bands

Οι ελαστικοί ιμάντες χρησιμοποιούνται από τους φυσιοθεραπευτές εδώ και χρόνια για αποκατάσταση τραυματισμών και ενδυνάμωση. Στο Pilates λοιπόν οι ελαστικούς ιμάντες  χρησιμοποιούνται είτε για να αυξηθεί η αντίσταση σε κάποια άσκηση είτε για να γίνει πιο εύκολη. Υπάρχουν στο εμπόριο με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας σε διάφορα χρώματα, από την πιο εύκολη στην πιο δύσκολη: μπεζ, κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, μπλε, μαύρο, ασημί, χρυσό. Η Thera-Band είναι από τις πιο διάσημες και πιο αξιόπιστες εταιρείες που προμηθεύουν elastic bands. Η Thera-Band παρέχει και αντίστοιχες λαβές για περισσότερη ευκολία στη λαβή.

Σεμινάριο εκπαίδευσης Pilates with Elastic Bands

Διδάσκεται ένα ασκησιολόγιο 31 βασικών ασκήσεων, συνοδευόμενο από ασκήσεις prepilates, καθώς και παραλλαγές & τροποποιήσεις ανάλογα με τη φυσική κατάσταση, τα προβλήματα και τους τραυματισμούς του ασκούμενου.

Υλικό εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη Pilates with Elastic Bands με φωτογραφίες.

Απαιτήσεις εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Mat Level I Certification.

Βεβαιώσεις παρακολούθησης

 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Pilates with Elastic Bands, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τη Βεβαίωση παρακολούθησης. Αυτόματα το ονοματεπώνυμό τους συγκαταλέγεται στο website μας ως Pilates Teacher/Instructor ικανός να διδάξει Pilates with Elastic Bands.

Λογότυπο / Σήμα

 

Παράλληλα με την αποστολή Βεβαίωσης Επιτυχούς Παρακολούθησης, ο Pilates Teacher/Instructor λαμβάνει ένα e-mail, όπου επισυνάπτεται το σήμα/λογότυπο του συστήματος εκπαίδευσης AthensTrainers® Ultimate Pilates System® για χρήση. Για παράδειγμα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να χαρακτηρίσει το μάθημά του/της στο γυμναστήριο που συνεργάζεται ή στο δικό του χώρο καθώς και σε διαφημιστικά t-shirts, rollups ή banners, που μπορεί να σχεδιάσει για τη διαφήμιση των personal ή group personal μαθημάτων του/της.

Ενεργοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

 

Στα Website μας www.athenstrainers.gr, www.ultimatepilatessystem.gr, www.ultimatepilatesofgreece.gr, www.athenstrainersultimatepilatessystem.gr υπάρχουν links για το Facebook, Instagram, Twitter & You Tube Account. Επιθυμητή η αποστολή αιτήματος αποδοχής ή LIKE στην αντίστοιχη ομάδα και σελίδα, η ανάρτηση φωτογραφιών και videos, που αφορούν το AthensTrainers® Ultimate Pilates System® με τα ανάλογα hashtags. Σκοπός είναι η επικοινωνία, η διαφήμιση, η ενημέρωση, η υποστήριξη και γενικά η «γιγάντωση» του network που αφορά τη μέθοδο Pilates.

Προτεινόμενη βιβλιογραφία

Anatomy of Movement by Blandine Calais- Germain
Return to Life Through Contrology by Joseph H. Pilates
Pilates Props by Ellie Herman

Εκπτώσεις Pilates Instructor

Όλοι οι Instructors έχουν 20% σε όλα τα εκπαιδευτικά προϊόντα της Εταιρείας AthensTrainers® (DVD’s, Educational Manuals, T-shirts κλπ) παράλληλα με την εγγραφή τους σε μία εκπαίδευση.