Σεμινάριο Pilates with Toning Balls ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ένα σώμα χωρίς νευρική ένταση και υπερκόπωση είναι το ιδανικό καταφύγιο για ένα καλά ισορροπημένο μυαλό»

Joseph H. Pilates

Οι Toning Balls είναι μαλακές και διαφόρου βάρους και ταιριάζουν άνετα στην παλάμη του χεριού.

Πρόκειται για ένα ιδανικό συμπλήρωμα σε προγράμματα ασκήσεων pilates.

Βαρβάρα Σολομωνίδου

TEACHER

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ), Wellness Specialist, Personal Trainer από το 1994...

Ελένη Ζαχιώτη

TEACHER

Personal trainer τα τελευταία 18 χρόνια με εξειδίκευση στο Pilates και τη Yoga...

Το Pilates with Toning Balls σε νούμερα

3

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

50

ΜΑΘΗΤΕΣ

2

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

10

ΩΡΕΣ

Pilates with Toning Balls

Οι Toning Balls είναι μαλακές και διαφόρου βάρους και ταιριάζουν άνετα στην παλάμη του χεριού. Πρόκειται για ένα ιδανικό συμπλήρωμα σε προγράμματα ασκήσεων pilates.

Σεμινάριο εκπαίδευσης Pilates with Toning Balls Level I

Το πρώτο επίπεδο περιλαμβάνει ασκησιολόγιο 23 βασικών ασκήσεων συνοδευόμενο από ασκήσεις prepilates, καθώς και παραλλαγές & τροποποιήσεις ανάλογα με τη φυσική κατάσταση, τα προβλήματα και τους τραυματισμούς του ασκούμενου. Είναι ιδανικές και για το πρόγραμμα αποκατάστασης γυναικών μετά από επέμβαση καρκίνου του μαστού.

Σεμινάριο εκπαίδευσης Pilates with Toning Balls Level II

Πρόκειται για το 2ο επίπεδο των Toning Balls. Το ασκησιολόγιο περιλαμβάνει 26 νέες ασκήσεις, οι οποίες δίνουν μεγαλύτερη ποικιλία στα μαθήματα pilates, καθώς και ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο των μαθητών. Το βάρος των Toning Balls σε συνδυασμό με την δυσκολία των ασκήσεων δίνει ακόμη περισσότερη έμφαση στην ενδυνάμωση του powerhouse, τον έλεγχο του σώματος και την ροή των κινήσεων.

Υλικό εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη Pilates with Toning Balls Level I με φωτογραφίες.

Σεμινάριο εκπαίδευσης Pilates with Toning Balls Level I

Απαιτήσεις εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Mat Level I Certification.

Σεμινάριο εκπαίδευσης Pilates with Toning Balls Level II

Απαιτήσεις εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Pilates with Toning Balls Level I Certification

Βεβαιώσεις παρακολούθησης

 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Pilates with Toning Balls Level I ή II, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τη Βεβαίωση παρακολούθησης. Αυτόματα το ονοματεπώνυμό τους συγκαταλέγεται στο website μας ως Pilates Teacher/Instructor ικανός να διδάξει Pilates with Toning Balls Level I ή II.

Λογότυπο / Σήμα

 

Παράλληλα με την αποστολή Βεβαίωσης Επιτυχούς Παρακολούθησης, ο Pilates Teacher/Instructor λαμβάνει ένα e-mail, όπου επισυνάπτεται το σήμα/λογότυπο του συστήματος εκπαίδευσης AthensTrainers® Ultimate Pilates System® για χρήση. Για παράδειγμα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να χαρακτηρίσει το μάθημά του/της στο γυμναστήριο που συνεργάζεται ή στο δικό του χώρο καθώς και σε διαφημιστικά t-shirts, rollups ή banners, που μπορεί να σχεδιάσει για τη διαφήμιση των personal ή group personal μαθημάτων του/της.

Ενεργοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

 

Στα Website μας www.athenstrainers.gr, www.ultimatepilatessystem.gr, www.ultimatepilatesofgreece.gr, www.athenstrainersultimatepilatessystem.gr υπάρχουν links για το Facebook, Instagram, Twitter & You Tube Account. Επιθυμητή η αποστολή αιτήματος αποδοχής ή LIKE στην αντίστοιχη ομάδα και σελίδα, η ανάρτηση φωτογραφιών και videos, που αφορούν το AthensTrainers® Ultimate Pilates System® με τα ανάλογα hashtags. Σκοπός είναι η επικοινωνία, η διαφήμιση, η ενημέρωση, η υποστήριξη και γενικά η «γιγάντωση» του network που αφορά τη μέθοδο Pilates.

Προτεινόμενη βιβλιογραφία

Anatomy of Movement by Blandine Calais- Germain
Return to Life Through Contrology by Joseph H. Pilates

Εκπτώσεις Pilates Instructor

Όλοι οι Instructors έχουν 20% σε όλα τα εκπαιδευτικά προϊόντα της Εταιρείας AthensTrainers® (DVD’s, Educational Manuals, T-shirts κλπ) παράλληλα με την εγγραφή τους σε μία εκπαίδευση.