Σεμινάριο Pilatesstick® ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ο καθένας είναι ο αρχιτέκτονας της προσωπικής του ευτυχίας»

Joseph H. Pilates

Πρόκειται για το πιο εύκολο, ελαφρύ φορητό και προσαρμόσιμο gadget των τελευταίων χρόνων στο χώρο του pilates. Το Pilatesstick®

Seminar περιλαμβάνει ένα ασκησιολόγιο παρόμοιο του Tower και καλύπτει μεγάλη ποικιλία ασκήσεων.

Βαρβάρα Σολομωνίδου

TEACHER

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ), Wellness Specialist, Personal Trainer από το 1994...

Ελένη Ζαχιώτη

TEACHER

Personal trainer τα τελευταία 18 χρόνια με εξειδίκευση στο Pilates και τη Yoga...

Pilatesstick®

Το Pilatesstick® είναι ο πιο οικονομικός εξοπλισμός για σπίτι αλλά και για pilates studios για όσους θέλουν να έχουν έναν καλό εξοπλισμό για personal ή group training. Ξεκίνησε πολλά υποσχόμενο κι έχει κατακτήσει σήμερα τις αίθουσες Pilates μικρών και μεγάλων χώρων ευεξίας ή pilates & yoga studios. Πρόκειται για το πιο εύκολο, ελαφρύ φορητό και προσαρμόσιμο gadget των τελευταίων χρόνων στο χώρο του pilates.

Βελτιώνει  την ισορροπία και τη σταθεροποίηση. Εύκολα αυξάνεται και μειώνεται η ένταση με αλλαγές στις θέσεις ποδιών και στη θέση του ασκούμενου.

Ο εξοπλισμός αυτός συμπληρώνει το πρόγραμμα “traditional barre” και το pilates στο έδαφος και περιλαμβάνει:

 • Μπάρα
 • Ένα στρώμα
 • Οδηγό ασκήσεων
 • Βιβλιοθήκη ασκήσεων στο διαδίκτυο
 • Λαβές για πόδια
 • Ειδική τσάντα αποθήκευσης και μεταφοράς
 • Ειδική λαβή για πόρτες
 • Ειδική λαβή για μπάρες ή άλλα σημεία
 • Επενδυμένο λάστιχο αντίστασης

Ασφαλίζεται στην πόρτα και “μεταμορφώνεται” σ’ένα springboard με roll down bar!

Ασκησιολόγιο

Το σεμινάριο Pilatesstick® περιλαμβάνει ένα ασκησιολόγιο παρόμοιο του Tower και καλύπτει μεγάλη ποικιλία ασκήσεων:

 • Roll down series
 • Foot-leg-abs supine series
 • using the loops
 • arms supine series
 • kneeling series
 • standing series
 • side lying series
 • prone series.

Στο σεμινάριο Pilatesstick® διευρύνεται η φαντασία των instructors και παράλληλα με την εμπειρία τους αυξάνει τις δυνατότητες για περισσότερες ασκήσεις με ταυτόχρονη χρήση φορητού εξοπλισμού, όπως μεγάλες και μικρές μπάλες (fitballs & miniballs), δαχτυλίδια (magic circles) , λάστιχα (elastic bands), toning balls και ξύλινες μικρές μπάρες.

Διεθνής Πιστοποίηση

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Pilatesstick®, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν διεθνή πιστοποίηση. Αυτόματα το ονοματεπώνυμό τους συγκαταλέγεται στο website μας ως Pilatesstick® Teacher/Instructor ικανός να διδάξει.

Αποκλειστική εκπαίδευση από την AthensTrainers®

Powered by Life Technologies

Υλικό εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και Pilatesstick® με φωτογραφίες.

Απαιτήσεις εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Mat Level I Certification.

Βεβαιώσεις παρακολούθησης

 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Pilatesstick®, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τη Βεβαίωση παρακολούθησης. Αυτόματα το ονοματεπώνυμό τους συγκαταλέγεται στο website μας ως Pilatesstick® Teacher/Instructor ικανός να διδάξει.

Λογότυπο / Σήμα

 

Παράλληλα με την αποστολή της διεθνούς πιστοποίησης, ο Pilates Teacher/Instructor λαμβάνει ένα e-mail, όπου επισυνάπτεται το σήμα/λογότυπο του συστήματος εκπαίδευσης AthensTrainers® Ultimate Pilates System® και του Pilatesstick® για χρήση. Για παράδειγμα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να χαρακτηρίσει το μάθημά του/της στο γυμναστήριο που συνεργάζεται ή στο δικό του χώρο καθώς και σε διαφημιστικά t-shirts, rollups ή banners, που μπορεί να σχεδιάσει για τη διαφήμιση των personal ή group personal μαθημάτων του/της.

Ενεργοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

 

Στα Website μας www.athenstrainers.gr, www.ultimatepilatessystem.gr, www.ultimatepilatesofgreece.gr, www.athenstrainersultimatepilatessystem.gr υπάρχουν links για το Facebook, Instagram, Twitter & You Tube Account. Επιθυμητή η αποστολή αιτήματος αποδοχής ή LIKE στην αντίστοιχη ομάδα και σελίδα, η ανάρτηση φωτογραφιών και videos, που αφορούν το AthensTrainers® Ultimate Pilates System® με τα ανάλογα hashtags. Σκοπός είναι η επικοινωνία, η διαφήμιση, η ενημέρωση, η υποστήριξη και γενικά η «γιγάντωση» του network που αφορά τη μέθοδο Pilates.

Προτεινόμενη βιβλιογραφία

Anatomy of Movement by Blandine Calais- Germain
Return to Life Through Contrology by Joseph H. Pilates

Εκπτώσεις Pilates Instructor

Όλοι οι Instructors έχουν 20% σε όλα τα εκπαιδευτικά προϊόντα της Εταιρείας AthensTrainers® (DVD’s, Educational Manuals, T-shirts κλπ) παράλληλα με την εγγραφή τους σε μία εκπαίδευση.