11-07-2020

1 Day

Home Σεμινάρια

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Pilates 4 Kids

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Pilates 4 Kids

Καθηγητής

Γρηγόρης Δόγκας

Κατηγορία

pilates 4 kids

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Οι ασκήσεις pilates μπορούν ν’ αλλάξουν “αμφίεση” και να προσαρμοστούν σ’ ένα πρόγραμμα για παιδιά με βασικά συστατικά το παιχνίδι και την διασκέδαση!

Τα παιδιά διαβάζουν πολλές ώρες, αναπτύσσονται απότομα και υιοθετούν στάσεις που επιφέρουν σημαντικά προβλήματα στη σπονδυλική τους στήλη. Οι ασκήσεις pilates μπορούν να εισαχθούν στο γενικό πρόγραμμα εκγύμνασής τους υπό τη μορφή παιχνιδιού, ώστε να μη θεωρείται “καταναγκαστικό έργο” αλλά να έχει χαρακτήρα διασκέδασης. Η ομάδα εκπαιδευτών του συστήματος ATHENSTRAINERS® ULTIMATE PILATES SYSTEM®  έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα pilates, που εκτελείται από ζευγάρια, και βασίζεται στο μιμητισμό, την ευγενή άμιλλα και το συναγωνισμό!!!

Το ασκησιολόγιο του σεμιναρίου Pilates 4 Kids περιλαμβάνει 45 συνασκήσεις, με μια περιγραφή ιστορίας/παρομοίωση κίνησης, ώστε τα παιδιά να έχουν ήδη μια εικόνα στη σκέψη τους. Τα παιδιά βρίσκονται στο χώρο σε ζευγάρια, σε διάφορες θέσεις, πλευρές κι επίπεδα. Εκτελούν αντίθετης διεύθυνσης κινήσεις ή κινούνται προς την ίδια διεύθυνση σαν καθρέπτης.

Υλικό εκπαίδευσης:

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα  folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων, πλήρη εκπαιδευτική ύλη με φωτογραφίες .

Βεβαιώσεις παρακολούθησης

Την ίδια μέρα ο σπουδαστής λαμβάνει τη Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης   του συστήματος AthensTrainers® Ultimate Pilates System®.

Ημερομηνία: 11/7/20

Ώρες: 10:00 -13:00

Τοποθεσία: Ιερά Οδός 307, Αιγάλεω (πλησίον Μετρό Αγίας Μαρίνας)

Εισηγητής:

Γρηγόρης Δόγκας

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, Φυσικοθεραπευτές και Πτυχιούχους αντίστοιχων Πανεπιστημίων του Εξωτερικού Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 6950614115/info@athenstrainers.gr

Οι καθηγητές μας

Αποφοίτησε το 2003 από το College of Sports Science με ειδικότητες προπόνηση δύναμης-ισχύος και παιδαγωγική του αθλητισμού...

Price : Free

Max Availability : 15

Difficulty : Beginner

Τοποθεσία : Ιερά Οδός 307, Αιγάλεω (πλησίον Μετρό Αγίας Μαρίνας)

Question