27-11-2021

2 Days

Home Σεμινάρια

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Pilates Jumpboard

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Pilates Jumpboard

Καθηγήτρια

Varvara Solomonidou

Κατηγορία

Reformer Studio Level I

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Το jumpboard είναι ένα εξάρτημα που μετατρέπει ένα Reformer σε οριζόντια μηχανή άλματος. Τοποθετείται στο εμπρός μέρος του Reformer, στη Rubbed foot plate. Ενώ βρίσκεσαι σε ύπτια θέση, μπορείς να προσαρμόσεις την ένταση του ελατηρίου και να εκτελέσεις άλματα. Η ένταση του ελατηρίου βγάζει τη βαρύτητα από την εξίσωση, οπότε αισθάνεσαι σαν να «αναπηδάς στο φεγγάρι».

Το Jumpboard προσφέρει μια δυναμική πλειομετρική προπόνηση στο Reformer.
Διατηρεί τον καρδιακό σου ρυθμό αυξημένο, ενώ χτίζει και τονώνει το σώμα όπως μόνο το Pilates μπορεί. Είσαι συνέχεια σε κίνηση.

Απώτερος στόχος είναι η κιναίσθηση, η ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος και ειδικότερα του κέντρου/πυρήνα, η βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής και η μείωση των πόνων λόγω κακής στάσης σώματος.

Προσφέρει ποικιλία στο πρόγραμμα κρατώντας σε εγρήγορση και είναι ένας υπέροχος τρόπος να ξεπεράσεις τα plateaus στην προπόνησή σου. Και φυσικά θα αυξήσεις τις καύσεις σου!!!

Απαιτήσεις Σεμιναρίου All About Reformer (Studio I):

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Reformer Studio Level I Certification

Υλικό εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη Pilates Jumpboard με φωτογραφίες και video.

Ημερομηνία:

27/11/21 , 10:00 – 19:00

Εισηγήτρια: Βαρβάρα Σολομωνίδου

Τοποθεσία: KSquare, Χειμάρρας 57, Άλιμος

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, Φυσικοθεραπευτές και Πτυχιούχους αντίστοιχων Πανεπιστημίων του Εξωτερικού Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 6950614115 / info@athenstrainers.gr

Οι καθηγητές μας

Varvara Solomonidou, Wellness Specialist, Personal Trainer, founded ATHENSTRAINERS® & the “ATHENSTRAINERS® ULTIMATE PILATES SYSTEM®”.

Price : Free

Max Availability : 15

Difficulty : Beginner

Τοποθεσία : Ιερά Οδός 307, Αιγάλεω (πλησίον Μετρό Αγίας Μαρίνας)

Question